Zapytanie ofertowe mięso



 

Załącznik nr 1

do zapytania ofertowego

 

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

 

Lp.

Nazwa artykułu

Jednostka miary

Ilość

Wymagane warunki realizacji

Minimalny termin przydatności do spożycia od daty dostawy

Orientacyjna średnia cena produktu netto sprzedaży w najbliższych 12 miesiącach

Zaznaczyć X

Proszę o zaznaczenie X przy asortymencie, który możecie państwo nam zapewnić na warunkach wymaganych w dla każdego produktu

1

Łopatka b/k extra pieczeniowa odtłuszczona

Kg.

1332

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

2

Boczek wędzony bez skóry

Kg.

290

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

3

Szkielet z kurczaka

Kg.

641

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

4

Kiełbasa biała

Kg.

14

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

5

Schab wieprzowy b/k bez warkocza odtłuszczony

Kg.

784

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

6

Filet z kurczaka extra bez chrząstek

Kg.

1141

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

7

Karczek b/k extra

Kg.

158

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

8

Parówka z szynki 95% mięsa

Kg.

292

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

9

Kiełbasa śląska (Borowikowa) bez glutenu

Kg.

171

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 

10

Mięso mielone wieprzowe extra

Kg.

218

Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia

2 dni

 

 


 

TREŚĆ OFERTY:

 

1.                           Nazwa zamówienia: ……………………………………………………………………………

2.                           Nazwa wykonawcy ………………………………………………………………………

3.                           Adres wykonawcy ………………………………………………………………………

4.                           NIP: …………………………..

5.             REGON: ……………………..

6.                           Oferuję /oferujemy wykonanie przedmiotu zamówienia za:

Cenę brutto.............................. zł (słownie złotych …………………………………….)

7.             Treść innych niż cena kryteriów: …………………………………………………………

8.             Oświadczam, że zapoznałem się z opisem przedmiotu zamówienia i nie wnoszę do niego zastrzeżeń.

9.             Termin realizacji zamówienia: ……………………………………………………………

10.         Okres gwarancji …………………………………………………………………………

11.         Wyrażam zgodę na warunki płatności określone w zapytaniu ofertowym.

12.         Do oferty załączam następujące dokumenty potwierdzające spełnianie warunków ustalonych przez Zamawiającego …………………………………………………………

data i podpis wykonawcy lub

osoby upoważnionej i pieczątka imienna

 

 

 

 


                                                                                             

 

 

 

pieczątka wykonawcy z NIP’em

 

 

 

 


 

 

 



REJESTR ZMIAN
Nazwa dokumentu: Zapytanie ofertowe mięso 
Utworzył: Dorota Nowak  
Data utworzenia: 2018-12-27 09:55:38 
Przygotował: Dorota Nowak 
Odpowiedzialny: Wojciech Czapla 
Ostatnio modyfikował: Dorota Nowak  
Data modyfikacji: 2018-12-27 09:58:25 
Statystyki  »   Szczegóły  »